Wie zijn wij

Sanne Limpens
Sanne Limpens
Ik ben geboren in Heerlen en als oudste van vier opgegroeid Ubachsberg.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht, voorheen de Vroedvrouwenschool. Allereerst heb ik 2,5 jaar waargenomen in diverse praktijken, voornamelijk hier in de regio, gevolgd door drie jaar bij een verloskundigenpraktijk hier in Zuid-Limburg. Daarna ben ik in 2014 samen met Annemarie onze praktijk gestart.
Een eigen praktijk in deze regio was voor mij een droom die uit kwam!

Na enkele jaren in Welten gewoond te hebben, wonen we nu in Heerlen. In 2017 is onze zoon Sep geboren en mocht ik voor het eerst zelf ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn en mama te worden. Annemarie heeft mijn bevalling begeleid en Sep is thuis geboren, een hele mooie ervaring! Twee jaar later, in 2019, na ook een hele fijne zwangerschap is onze zoon Mees geboren, in het Geboortecentrum in Heerlen, ook onder leiding van Annemarie.

Beide zwangerschappen en bevallingen waren voor ons een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring!
Ik zie er dan ook naar uit om jullie te begeleiden in deze unieke periode!

Annemarie Nix
Annemarie Nix
Ik ben opgegroeid in het dorpje Bocholtz als jongste van drie meiden!

De gezondheidszorg kreeg mijn aandacht en al snel werd duidelijk dat mijn voorkeur uitging naar verloskunde.

Ik heb mijn opleiding tot verloskundige gevolgd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Na mijn afstuderen in 2012 heb ik in een aantal praktijken verspreid over Limburg ervaringen opgedaan en waargenomen.

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar trotse eigenaar van onze verloskundigenpraktijk. Sinds 2015 ben ik ook gediplomeerd echoscopiste binnen de praktijk, een leuke aanvulling op mijn vak!

Dat ik als persoon en in mijn werk als verloskundige steeds weer onderdeel uit mag maken van een periode die zo intens en bijzonder is… het wonder dat nieuw leven heet… Blijft iedere keer een voorrecht!!

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten en begeleiden!

Anne Paardekooper
Anne Paardekooper
Ik ben Anne Paardekooper. Ik ben in 2015 afgestudeerd als verloskundige aan de Academie voor verloskunde in Maastricht. Hierna ben ik in verschillende praktijken gaan waarnemen en heb ik met veel plezier werkervaring opgedaan in Utrecht en Den Bosch. Ik werk sinds 2016 bij verloskundigenpraktijk Lief, een warme en prettige praktijk waar ik mij erg thuis voel! In 2019 heb ik de echo-opleiding afgerond, een onmisbare aanvulling op ons prachtige vak.

Ik ben getrouwd met Gidion en in 2018 is onze zoon Feijs geboren. Een intense maar ook prachtige ervaring! Heerlijk om de zwangerschap, bevalling en kraambed als moeder te mogen ervaren. Inmiddels ben ik opnieuw zwanger en zal er in december nog een kleintje bijkomen.

Als verloskundige vind ik het belangrijk om de cliënt echt te leren kennen. Ervoor te zorgen dat ze vertrouwen heeft in onze zorg, maar vooral in haar eigen lichaam en het geboorteproces. Rust uitstralen en doorpakken wanneer nodig is!

Nancy Moonen
Nancy Moonen
Graag stel ik mij even aan jullie voor; Ik ben Nancy opgegroeid in Eys en woon inmiddels samen met mijn vriend Sven in Bocholtz.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met zwangerschap en bevallen. Ik ben dan ook met veel passie aan de opleiding in België begonnen waar ik in 2019 ben afgestudeerd als verloskundige.
Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan als verloskundige in een Belgisch ziekenhuis. Daarna ben ik een tijdje werkzaam geweest in de kraamzorg, waarna ik al snel kon beginnen als waarneemster bij Lief.

De weg naar het ouderschap vind ik iets heel moois en ik vind het nog elke dag bijzonder dat ik daar onderdeel van mag zijn. Mijn enthousiasme voor dit vak groeit nog iedere dag, daarom kijk ik ernaar uit om jullie in deze bijzondere periode te mogen begeleiden!

Als twee nichtjes, beiden geboren en getogen in Zuid-Limburg en dan ook rasechte Limburgers hebben wij onze grote droom waargemaakt: samen een eigen verloskundigenpraktijk in Zuid-Limburg!

Alle ervaringen die we tijdens onze  studie en werkzaamheden hebben opgedaan, gebruiken wij nu met heel veel liefde, plezier en passie voor ons vak in onze eigen praktijk, waar wij onze eigen visie en deskundigheid tonen.

Binnen onze praktijk staan de zorg en gezondheid rondom moeder en kind centraal. Wij vinden persoonlijkheid en vertrouwen belangrijk en zullen proberen de persoonlijke wensen van jullie zoveel mogelijk na te streven, binnen het medisch verantwoordde. Wij laten ons leiden door jullie wensen en vragen.

Wij streven naar een intensieve samenwerking met diverse zorgverleners in de regio, zoals de gynaecologen, huisartsen, kraamcentra etc. Op deze wijze hebben wij als doel een zo gezond mogelijk verloop van de periode rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te bewerkstelligen.

We staan ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en in het kwaliteitsregister.