Wie zijn wij

Sanne Limpens
Sanne Limpens
Ik ben geboren in Heerlen en als oudste van vier opgegroeid Ubachsberg.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht, voorheen de Vroedvrouwenschool. Allereerst heb ik 2,5 jaar waargenomen in diverse praktijken, voornamelijk hier in de regio, gevolgd door drie jaar bij een verloskundigenpraktijk hier in Zuid-Limburg. Daarna ben ik in 2013 samen met Annemarie onze praktijk gestart.
Een eigen praktijk in deze regio was voor mij een droom die uit kwam!

In 2017 is onze zoon Sep geboren en mocht ik voor het eerst zelf ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn en mama te worden. Annemarie heeft mijn bevalling begeleid en Sep is thuis geboren, een hele mooie ervaring! Twee jaar later, in 2019, na ook een hele fijne zwangerschap is onze zoon Mees geboren, in het Geboortecentrum in Heerlen, ook onder leiding van Annemarie. En 3 jaar na Mees is Jip, ons 3e zoontje geboren!

Alledrie de zwangerschappen en bevallingen waren voor ons een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring waar ik met een heel goed gevoel op terugkijk!
Ik zie er dan ook naar uit om jullie te begeleiden in deze unieke periode!

Annemarie Nix
Annemarie Nix
Ik ben opgegroeid in het dorpje Bocholtz als jongste van drie meiden!

De gezondheidszorg kreeg mijn aandacht en al snel werd duidelijk dat mijn voorkeur uitging naar verloskunde.

Ik heb mijn opleiding tot verloskundige gevolgd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Na mijn afstuderen in 2012 heb ik in een aantal praktijken verspreid over Limburg ervaringen opgedaan en waargenomen.

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar trotse eigenaar van onze verloskundigenpraktijk. Sinds 2015 ben ik ook gediplomeerd echoscopiste binnen de praktijk, een leuke aanvulling op mijn vak!

In 2021 ben ik mama geworden van ons zoontje Bobby en geniet volop van het moederschap.

Dat ik als persoon en in mijn werk als verloskundige steeds weer onderdeel uit mag maken van een periode die zo intens en bijzonder is… het wonder dat nieuw leven heet… Blijft iedere keer een voorrecht!!

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten en begeleiden!

Als twee nichtjes, beiden geboren en getogen in Zuid-Limburg en dan ook rasechte Limburgers hebben wij onze grote droom waargemaakt: samen een eigen verloskundigenpraktijk in Zuid-Limburg!

Anne Paardekooper
Anne Paardekooper
Ik ben Anne Paardekooper. Ik ben in 2015 afgestudeerd als verloskundige aan de Academie voor verloskunde in Maastricht. Hierna ben ik in verschillende praktijken gaan waarnemen en heb ik met veel plezier werkervaring opgedaan in Utrecht en Den Bosch. Ik werk sinds 2016 bij verloskundigenpraktijk Lief, een warme en prettige praktijk waar ik mij erg thuis voel! In 2019 heb ik de echo-opleiding afgerond, een onmisbare aanvulling op ons prachtige vak.

Met mijn man Gidion heb ik in 2018 een zoon Feijs en in 2020 een dochter Merle gekregen. Het is ontzettend bijzonder om het moeder worden van de andere kant te mogen ervaren!

Als verloskundige vind ik het belangrijk om de cliënt echt te leren kennen. Ervoor te zorgen dat ze vertrouwen heeft in onze zorg, maar vooral in haar eigen lichaam en het geboorteproces. Rust uitstralen en doorpakken wanneer nodig is!

Nancy Moonen
Nancy Moonen
Ik ben Nancy opgegroeid in Eys en inmiddels woonachtig in Bocholtz

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de geboortezorg. Ik ben dan ook met veel passie aan de opleiding in België begonnen waar ik in 2019 ben afgestudeerd als verloskundige.
Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan als verloskundige in een Belgisch ziekenhuis. Daarna ben ik een tijdje werkzaam geweest binnen de kraamzorg. Waarna ik in 2020 de overstap heb gemaakt naar Verloskundigenpraktijk Lief.

Om het plaatje compleet te maken zijn mijn man Sven en ik in 2022 trotse ouders geworden van een zoon Levi.

De weg naar het ouderschap vind ik iets heel moois en ik vind het nog elke dag bijzonder dat ik daar onderdeel van mag zijn. Mijn enthousiasme voor dit vak groeit nog iedere dag, daarom kijk ik ernaar uit om jullie in deze bijzondere periode te mogen begeleiden!

Praktijkassistente
Lody Beckers
Lody Beckers
Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Lody Beckers, geboren en getogen in Heerlen, waar ik samen met mijn man Math woon, en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben 23 jaar werkzaam geweest binnen de geboortezorg als kraamverzorgster en intaker kraamzorg. Daarnaast ben ik informatrice voor moeders voor moeders binnen de regio Parkstad, Heuvelland en de Westelijke Mijnstreek.
Zowel Annemarie als Sanne heb ik vanuit hun studie zien groeien in het vak en hun praktijk “Lief” met veel zorg, toewijding en liefde voor het vak zien ontwikkelen. Het vak verloskunde heb ik altijd vanaf de zijlijn mogen bewonderen en ik vind het een eer mij te mogen toevoegen aan deze mooie praktijk. Als praktijkassistente kunnen jullie mij tegenkomen binnen de praktijk en aan de telefoon, om jullie welkom te heten en jullie vragen te beantwoorden. Een persoonlijke benadering, nauwe samenwerking, gezellige sfeer en open communicatie vind ik erg belangrijk om voor jullie deze belangrijke periode onvergetelijk te maken!
Ik kijk ernaar uit onderdeel te gaan uitmaken van dit gemotiveerde team, en jullie te ontmoeten en administratief te begeleiden gedurende deze bijzondere tijd.

Binnen onze praktijk staan de zorg en gezondheid rondom moeder en kind centraal. Wij vinden persoonlijkheid en vertrouwen belangrijk en zullen proberen de persoonlijke wensen van jullie zoveel mogelijk na te streven, binnen het medisch verantwoordde. Wij laten ons leiden door jullie wensen en vragen.

Wij streven naar een intensieve samenwerking met diverse zorgverleners in de regio, zoals de gynaecologen, huisartsen, kraamcentra etc. Op deze wijze hebben wij als doel een zo gezond mogelijk verloop van de periode rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te bewerkstelligen.

We staan ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en in het kwaliteitsregister.