Wie zijn wij

Sanne Limpens
Sanne Limpens
Ik ben geboren in Heerlen en als oudste van vier opgegroeid Ubachsberg.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht, voorheen de Vroedvrouwenschool. Allereerst heb ik 2,5 jaar waargenomen in diverse praktijken, voornamelijk hier in de regio, gevolgd door drie jaar bij een verloskundigenpraktijk hier in Zuid-Limburg. Daarna ben ik in 2013 samen met Annemarie onze praktijk gestart.
Een eigen praktijk in deze regio was voor mij een droom die uit kwam!

In 2017 is onze zoon Sep geboren en mocht ik voor het eerst zelf ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn en mama te worden. Annemarie heeft mijn bevalling begeleid en Sep is thuis geboren, een hele mooie ervaring! Twee jaar later, in 2019, na ook een hele fijne zwangerschap is onze zoon Mees geboren, in het Geboortecentrum in Heerlen, ook onder leiding van Annemarie. En 3 jaar na Mees is Jip, ons 3e zoontje geboren!

Alledrie de zwangerschappen en bevallingen waren voor ons een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring waar ik met een heel goed gevoel op terugkijk!
Ik zie er dan ook naar uit om jullie te begeleiden in deze unieke periode!

Annemarie Nix
Annemarie Nix
Ik ben opgegroeid in het dorpje Bocholtz als jongste van drie meiden!

De gezondheidszorg kreeg mijn aandacht en al snel werd duidelijk dat mijn voorkeur uitging naar verloskunde.

Ik heb mijn opleiding tot verloskundige gevolgd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Na mijn afstuderen in 2012 heb ik in een aantal praktijken verspreid over Limburg ervaringen opgedaan en waargenomen.

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar trotse eigenaar van onze verloskundigenpraktijk. Sinds 2015 ben ik ook gediplomeerd echoscopiste binnen de praktijk, een leuke aanvulling op mijn vak!

In 2021 ben ik mama geworden van ons zoontje Bobby en geniet volop van het moederschap.

Dat ik als persoon en in mijn werk als verloskundige steeds weer onderdeel uit mag maken van een periode die zo intens en bijzonder is… het wonder dat nieuw leven heet… Blijft iedere keer een voorrecht!!

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten en begeleiden!

Als twee nichtjes, beiden geboren en getogen in Zuid-Limburg en dan ook rasechte Limburgers hebben wij onze grote droom waargemaakt: samen een eigen verloskundigenpraktijk in Zuid-Limburg!

Sam Souren
Sam Souren
Mijn naam is Sam Souren en ik woon samen met mijn vriend in Bemelen. Tijdens mijn opleiding heb ik twee keer stage mogen lopen bij Lief. Dit is me toen heel goed bevallen en hierna mocht ik mij een aantal maanden als waarneemster bij dit leuke team voegen. Vanaf 2024 maak ik deel uit van het vaste team van Lief.

Ik ben zelf geboren in het ziekenhuis in Heerlen, dus om hier nu zelf als verloskundige bevallingen te mogen begeleiden blijft bijzonder. Ik heb op verschillende plekken in Limburg gewoond en ben dan ook heel blij om in het mooie zuiden te mogen werken.

Ik heb ook een verpleegkunde diploma en ik heb veel in de thuiszorg gewerkt door het hele Heuvelland. Hoewel ik dat ook heel leuk vind, ligt mijn hart bij verloskunde. Ik vind het super dat ik jullie bij deze bijzondere en soms ook spannende periode mag begeleiden.

Wat ik als verloskundige belangrijk vind is zorg op maat. Een persoonlijke benadering en fijne sfeer. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor al jullie vragen.

Regien Karssen
Regien Karssen
Ik ben Regien, geboren in Geldrop een dorpje bij Eindhoven. Voor de opleiding verloskunde ben ik verhuisd naar Maastricht waar ik me helemaal thuis voel. In 2021 ben ik afgestudeerd als verloskundige en mag ik dit mooie beroep uitoefenen. Elke bevalling is dan ook weer een eer om te mogen begeleiden.
Vorig jaar ben ik gestart met de opleiding tot echoscopiste welke ik hopelijk dit jaar mag afronden.

Ik werk sinds 2022 als waarneemster bij Lief. Het is een warme en gezellige praktijk waar ik me op mijn plek voel. Ik help om zwangerschapsverlofen, ziekte en vakanties van mijn collega’s op te vangen.

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en alles durft te bespreken. Geen enkel onderwerp is te gek. Ik wens jullie allemaal een mooie en gezonde zwangerschap toe en hoop jullie snel te ontmoeten!

Manuela Rojas
Manuela Rojas
Mijn naam is Manuela Rojas en komende periode mag ik mijn carrière als verloskundige starten bij verloskundige praktijk Lief, waar ik onwijs veel zin in heb!

Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Maastricht. Ik ben geboren in Colombia en opgegroeid in Curaçao. Al iets meer dan 10 jaar ben ik mijn hart verloren aan Zuid-Limburg.

In 2023 ben ik afgestudeerd van Academie Verloskunde Maastricht en heb op veel verschillende plekken in Nederland ervaring op mogen doen.

Ik kan heel erg genieten van de bijzondere momenten die je met ouders meemaakt, de band die je samen opbouwt en de enorme variëteit in ons beroep, geen dag is hetzelfde!
De combinatie van medische kennis en communicatieve vaardigheden zorgt ervoor dat er steeds opnieuw een uitdaging te vinden is.

Ik ben een open en eerlijke verloskundige. Wat ik belangrijk vind, is het creëren van een vertrouwde omgeving, een luisterend oor bieden en vooral luisteren naar jullie wensen. Op deze manier streef ik naar een mooie ervaring van jullie zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Hopelijk tot snel!

Praktijkassistente
Lody Beckers
Lody Beckers
Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Lody Beckers, geboren en getogen in Heerlen, waar ik samen met mijn man Math woon, en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben 23 jaar werkzaam geweest binnen de geboortezorg als kraamverzorgster en intaker kraamzorg. Daarnaast ben ik informatrice voor moeders voor moeders binnen de regio Parkstad, Heuvelland en de Westelijke Mijnstreek.
Zowel Annemarie als Sanne heb ik vanuit hun studie zien groeien in het vak en hun praktijk “Lief” met veel zorg, toewijding en liefde voor het vak zien ontwikkelen. Het vak verloskunde heb ik altijd vanaf de zijlijn mogen bewonderen en ik vind het een eer mij te mogen toevoegen aan deze mooie praktijk. Als praktijkassistente kunnen jullie mij tegenkomen binnen de praktijk en aan de telefoon, om jullie welkom te heten en jullie vragen te beantwoorden. Een persoonlijke benadering, nauwe samenwerking, gezellige sfeer en open communicatie vind ik erg belangrijk om voor jullie deze belangrijke periode onvergetelijk te maken!
Ik vind het geweldig onderdeel uit te maken van dit gemotiveerde team, en kijk er naar uit jullie te ontmoeten en administratief te begeleiden gedurende deze bijzondere tijd.

Binnen onze praktijk staan de zorg en gezondheid rondom moeder en kind centraal. Wij vinden persoonlijkheid en vertrouwen belangrijk en zullen proberen de persoonlijke wensen van jullie zoveel mogelijk na te streven, binnen het medisch verantwoordde. Wij laten ons leiden door jullie wensen en vragen.

Wij streven naar een intensieve samenwerking met diverse zorgverleners in de regio, zoals de gynaecologen, huisartsen, kraamcentra etc. Op deze wijze hebben wij als doel een zo gezond mogelijk verloop van de periode rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te bewerkstelligen.

We staan ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en in het kwaliteitsregister.